800 gr cartofi, 2 cepe potrivite, 2 catei de usturoi, 250 gr kaizer, 2-3 oua, sare piper. Se caleste kaizerul. Se scoate intr-un vas. In aceiasi tigaie se caleste ceapa si usturoiul. Cand sunt rumenite se pun in vas peste kaizer. Cartorii se curata si se taie cubulete si se pun in tigaie la prajit, dar in putin ulei. Se rumenesc bine pe toate partile si cand sunt gata se adauga ceapa si kaizerul si se mai cales impreuna 1 min, timp in care se bat ouale cu sare si piper. Se adauga in tigaie peste restul ingredientelor si se lasa sa se prajeasca ouale. Pofta buna.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.